Vierde ronde bezoekersvouchers voor niet-pilotscholen


Platform-TL organiseert een 4e ronde bezoekvouchers waar niet-pilotscholen de mogelijkheid krijgen op bezoek te gaan bij een pilotschool om informatie en ervaringen te delen over het praktijkgericht programma.

Door het succes van het ‘Bezoekvouchers’-project en de komende uitrol van praktijkgerichte programma’s in GL en TL, is er nu een nieuwe mogelijkheid voor scholen om deel te nemen. Als jouw school nog niet eerder heeft deelgenomen, of zelfs als je al een keer hebt meegedaan, is dit je kans om meer te leren van een pilotschool.

Georganiseerd door Platform-TL, brengt dit project scholen die interesse hebben in een bezoek aan een pilotschool, in contact met zo’n pilotschool. Beide deelnemende scholen krijgen een vergoeding van €500 voor hun inzet en tijd.

Voor wie is het?

Elke school met een gemengde en/of theoretische leerweg kan deelnemen, ongeacht of je al eerder hebt meegedaan aan dit project.

Budget en timing

Wees er snel bij, want het beschikbare budget is beperkt. Aanmelden kan tot 16 oktober 2023 voor bezoeken die uiterlijk op 1 februari 2024 moeten zijn afgerond.

Voorkeur en matching

Op het aanmeldformulier kun je aangeven welke criteria voor jou belangrijk zijn: maximale reisafstand, schooltype, of specifiek praktijkgericht programma.

Voorwaarden

  • Aanmelden vóór 16 oktober 2023.
  • Bezoeken moeten plaatsvinden vóór 1 februari 2024.
  • Alleen bezoeken die via dit project zijn georganiseerd en waarvoor een evaluatieformulier is ingevuld, komen in aanmerking voor vergoeding.
  • Beide scholen bereiden het bezoek goed voor en vullen een evaluatieformulier in na afloop.

Matchingsuitslag

U krijgt uiterlijk 31 oktober bericht als er een succesvolle match voor uw school is gevonden.

Meld je aan voor de bezoekersvouchers op de website van Platform-TL.